arrow_drop_up arrow_drop_down
Bindweefselmassage

bindweefselmassage

Maakt van jou het stralende middelpunt

TOP 6

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

Wij verzorgen meer dan 1000 behandelingen per jaar

Leuk, de foto’s van het weekendje weg zijn binnen! Gauw kijk je of jij er ook op staat. En ja, hoor, daar sta je. Stralend middelpunt van de vriendengroep. Je kijkt nog eens goed: Wat zie ik er eigenlijk jong uit! Een mooie kaaklijn, een volle, strakke huid en twinkelende ogen. Die bindweefselmassage werpt zijn vruchten af!


Bindweefselmassage brengt je huid tot leven

Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid! Bindweefsel verbindt en ondersteunt in je hele lichaam je organen, gewrichten en spieren. Daarnaast beschermt het tegen infecties, reguleert het je warmtehuishouding en zorgt het voor het transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Goed zorgen voor je bindweefsel is dus goed zorgen voor je gehele lichaam en met name je huid!


Tijdens een bindweefselmassage wordt door middel van een speciale techniek het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt je huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen. Je huid komt weer tot leven!

Bindweefselmassage

DE 5 VOORDELEN VAN DE BINDWEEFSELMASSAGE

  • Zorgt voor een stevige, gladde huid
  • Vervaagt littekens
  • Geeft de huid een egale teint
  • Heft verklevingen in de huid op
  • Vermindert spanning in het gezicht

Wil jij alle voordelen van de bindweefselmassage ervaren?

Bindweefselmassage

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Door de bindweefselmassage wordt het weefsel steeds soepeler en gaat je huid er stapje voor stapje stralender en strakker uitzien.


Hoeveel behandelingen je nodig hebt,

hangt af van de conditie van je huid. Voor een optimaal resultaat zijn tussen de 6 en de 12 behandelingen in kuurverband nodig. 


Je kunt de bindweefselmassage ook combineren met de Ultratone biostimulatie, een !QMS Zuurstofbehandeling en met de Cold Laser. Wij adviseren je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

een bindweefselmassage inplannen?

We maken gebruik van cookies