arrow_drop_up arrow_drop_down
21 maart 2019 

Wallen onder de ogen verwijderen of verminderen

Heb je last van wallen onder je ogen en wil je hier graag vanaf? Wij laten je zien waar wallen vandaan komen en wat hier aan te doen is. Of je wallen onder je ogen hebt is voornamelijk genetisch bepaald. Vaak worden wallen verward met donkere kringen onder de ogen. Een wal ontstaat echter door een teveel aan huid of vet. Ieder mens heeft vet onder zijn of haar ogen. Dit dient als stootkussentje en zorgt ervoor dat je goed met je ogen kunt draaien.

Een wal is in principe uitpuilend vet onder het oog dat naar buiten steekt. Dit komt doordat je oogkas anatomisch te klein is voor de hoeveelheid vet onder je oog.

Hoe ontstaan wallen onder de ogen?

Wallen worden vaak meer zichtbaar als je ouder wordt. Het vet onder je oog wordt namelijk op zijn plek gehouden door een bindweefselschotje. Naarmate je leeftijd vordert wordt dit schotje slapper waardoor het vet naar voren zakt en een wal creëert. Ook de zwaartekracht speelt hierbij een rol.

Wallen onder de ogen zijn vervelend

Veel mensen vinden het naar om wallen te hebben omdat ze daardoor een vermoeide en duffe uitstraling krijgen. Ook geven mensen aan zich te schamen voor hun wallen. Het valt moeilijk te verbergen omdat wallen snel in het oog springen tijdens het contact met andere personen.

Wallen onder ogen

Mogelijke behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om van je wallen af te komen. Dit hangt onder andere af van de ernst van je wallen. Je kan bijvoorbeeld fillers gebruiken waarbij hyaluronzuur onder de ogen wordt ingespoten om weer een open en frisse blik te krijgen. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Ook kun je ervoor kiezen om je wallen weg te werken met een laserbehandeling. Het licht van de laser verstrakt de huid en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Daarnaast wordt het pigment onder de ogen verminderd.

Wie zijn wij?

Samen met ons team van specialisten in onze Trends & Lifestyle beautysalon maken we een gezond leven en een mooie, stralende huid voor iedereen haalbaar. Wij staan bekend om onze totaalvisie. Een gezond leven en goed voedingspatroon wordt gecombineerd met een glanzende schoonheid.

Wij hebben het beste van huidtherapie en cosmetische dermatologie samengebracht in onze salon. Uiteraard stemmen we de behandeling helemaal af op jouw persoonlijke situatie. Samen komen we tot een krachtig en effectief plan dat voldoet aan jouw wensen en behoeften.

De oplossing voor jouw wallenprobleem

Bij onze beautysalon Trends & Lifestyle, dé kliniek voor beauty, health en lifestyle, kun je terecht voor verschillende cosmetische behandelingen om je wallen te verminderen of verwijderen.

!QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetisch is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om jouw huid weer op te vullen met collageen. Hierdoor krijg je een jongere en stralende huid. Wij zijn als één van de slechts 19 beautysalons in Nederland bevoegd om met !QMS Medicosmetics te mogen werken!

PascaudLite Laser

De PascaudLite Laser is een koudlaser en echt een wonderlicht. Je ziet en voelt het licht niet, maar tijdens de behandeling wordt energie afgegeven aan je huid waardoor je cellen de stofwisseling in de cel verhogen. De laser laadt als het ware de energie in je cellen weer op. Hierdoor ziet je huid er frisser uit en heb je minder last van wallen onder je ogen.

Andere behandelingen die bijdragen aan het verminderen van wallen onder de ogen

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies