arrow_drop_up arrow_drop_down

Rimpels in je hals en decolleté: oorzaken en oplossingen!

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil er oud uit zien! Veel vrouwen storen zich dan ook aan rimpels in de hals en decolleté die door de jaren heen ontstaan. Maar waarom krijg je eigenlijk rimpels? En kun je rimpels in de hals en decolleté ook verminderen? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Oorzaken van rimpels in de hals en decolleté?

Rimpels worden veroorzaakt door verschillende factoren. Natuurlijk hoort het er een beetje bij op een bepaalde leeftijd. Ook aanleg kan een rol spelen. Daarnaast heb je zelf ook invloed op de veroudering van je huid.

Ongezonde levensstijl

Een ongezonde levensstijl, overmatig zonnebaden en slechte huidverzorging dragen bij aan het krijgen van rimpels. Rimpels in de hals en decolleté ontstaan dan ook vaak omdat vrouwen deze plekken vergeten in te smeren met zonnebrandcrème of ze overslaan tijdens hun dagelijkse huidverzorgingsritueel.

Hoe ontstaan rimpels?

Rimpels in de hals en het decolleté ontstaan doordat je huid op latere leeftijd minder collageen en elastine aanmaakt. Hierdoor wordt de huid droger, minder elastisch en kan de huid gaan hangen. Ook tijdens de menopauze ervaren veel vrouwen dat hun huid vocht begint te verliezen en ze meer rimpelvorming krijgen.

Zorg goed voor je huid

Ondanks dat je ouder worden en de menopauze niet kunt voorkomen, kun je het ontstaan van rimpels wel vertragen door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen. Zo is het belangrijk om niet te roken, niet te veel alcohol te drinken, gezond en gevarieerd te eten, stress te vermijden, genoeg te slapen én te bewegen en je huid goed te hydrateren.

Fruitzuurpeeling

Waarom is het storend?

Rimpels in de hals en het decolleté worden vaak als storend ervaren omdat je hals en decolleté bijna altijd zichtbaar zijn. Niemand wil tenslotte altijd in een hoog gesloten trui, of met een sjaaltje om lopen, om haar echte leeftijd te verbergen!

Daarnaast denken veel vrouwen dat het lastig is om de rimpels in de hals en decolleté te verminderen. Gelukkig hoeft dit niet altijd zo te zijn, en vertellen we je verderop in dit artikel meer over oplossingen tegen rimpels in de hals en het decolleté.

Oplossingen voor rimpels hals en decolleté

Bij Trends & Lifestyle behandelen we dagelijks vrouwen die kiezen voor huidverjonging. Voorbeelden van behandeling die hieraan bijdragen zijn:

Wie zijn wij?

Wij zijn een beautysalon, en wij geloven in de kracht van natuurlijke schoonheid. Onze visie is dan ook dat door middel van een gezonde levensstijl iedereen mooi en natuurlijk ouder kan worden.

Samen met jou maken we graag een behandelplan, wat compleet gericht is op het verminderen van de rimpels in je hals en decolleté. Wij maken geen gebruik van radicale, rigoureuze of onnatuurlijke behandelmethodes, maar richten ons liever op onze kennis van huidtherapie en cosmetische dermatologie.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies