arrow_drop_up arrow_drop_down

Rimpels op de bovenlip? 4 tips om deze te verminderen

Voor veel vrouwen zijn ze een flinke ergernis, die verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen. Ze maken je namelijk ouder dan je bent – en dat is niet leuk. En dan is er nóg een nadeel: je lipstick verdwijnt snel door deze lijntjes.

Rokerslijntjes

Deze rimpeltjes worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd, omdat ze vaak ontstaan bij mensen die roken. Maar ook niet-rokers kunnen last krijgen van zo’n ‘plooirokje’. Roken zorgt voor collageenafbraak, plus je maakt hierbij continue een tuitbeweging.

Maar ook de zon zorgt voor collageenafbraak en ongezonde voeding zorgt ervoor dat er te weinig word aangemaakt, hormonen die gaan schommelen en ook je genen spelen een rol. De lijntjes zijn dan het gevolg.

Vermindering van rimpels op de bovenlip

Gelukkig zijn ze prima te verminderen. Trends&Lifestyle gebruikt hiervoor een combinatie van veilige technieken. Die speciaal ontwikkeld zijn om de lipcontouren op een natuurlijke manier te verbeteren. Zodat lippenstift weer onberispelijk blijft zitten op de plaats waar ze hoort 🙂

Rimpels op de lip verminderen

4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen

Laat ik allereerst zeggen dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Dus gezonde voeding, niet roken, en in de zomer niet ‘bakken’ in de zon.

Hieronder heb ik 4 tips voor je gezet hoe je de rimpels op de bovenlip effectief aan kunt pakken. En goed nieuws, het zal je verbazen, maar dat hoeft lang niet altijd met inspuitingen!

Tip 1 | Een behandeling voor thuis.

Zelfs in een drukke agenda past jouw nieuwe avondritueel, je wordt er zichtbaar voor beloond!

Je reinigt eerst je gezicht en daarna scrub je 1 minuut met zeezout de te behandelen plaats, je kunt hiervoor ook de heerlijke exfoliator van !QMS medicosmetics gebuiken 🙂 daarna 1/2 pompje van de Liplinecorrector. Dit lijkt weinig, maar is echt ruim voldoende!
Gebruik deze 2 producten dagelijks en in een kuur van 4 – 6 weken.

Met de exfoliator activeer je de huid, verwijder je op een milde en toch effectieve manier dode huidcellen. Dat is heel mooi want dat willen we. Vervolgens masseer je de liplinecorrector in die ervoor zorgt dat de lijntjes voor 33,9% worden opgevuld. En dan hup je bed in!

Tip 2 | Bindweefselmassage, laser en radiofrequentie

De natuurlijke rimpelcorrectie, zonder je huid te beschadigen. Met deze technieken masseren we de verklevingen in je huid los EN stimuleren we je huid collagene vezels aan te maken.

Hoe fijn is dat 🙂 een hele gezonde en veilige manier van rimpels verminderen, zonder je huid te beschadigen!

Verminderen van rimpels op de lip

Tip 3 | Voedingssupplementen.

Naarmate je ouder word maak je steeds minder collageen aan en je ‘snoept’ steeds een beetje van je bestaande collageen af. Het is zelfs zo dat in het  eerste jaar van de overgang, je 30% van je bestaande collageen kunt verliezen!

En dames, just to remind you; collageen is de belangrijkste bouwsteen van je bindweefsel en is verantwoordelijk voor een stevige, strakke en goed gehydrateerde huid.

Rimpels en verslappingen wil je zo lang mogelijk uitstellen, toch? Voorkomen is daarom altijd beter dan genezen. Niet getreurd, we have your back, om de tekorten aan te vullen geef je van binnenuit collageen terug aan je huid met onze intravital plus!

Een supplement met een extreem hoge opname capaciteit door de maagresistentie capsule, wat wil zeggen dat de capsule pas open gaat in de darmen en vanwaaruit rechtstreeks opgenomen wordt in je bloedbaan.

De intravital plus geeft 85% collageen terug aan je huid en dat verschil zie je! Ideaal als je het mij vraagt 🙂

Tip 4 | Gezichtsgymnastiek.

Heb je wel eens door wat voor leuke facegym je kunt doen met gekke gezichten trekken? Let op! Je gaat het nu beleven, misschien wel handig om even een ruimte alleen te zoeken? Met deze grepen train je jouw gezichtsspieren weer strakker en steviger te worden. En ze zijn heel makkelijk te doen tijdens het aanbrengen van jouw dag/nacht verzorging.

Veel succes!

Met welke tip ga jij aan de slag om je rimpels op je bovenlip te verminderen, zodat je weer kissable lips krijgt?

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies