arrow_drop_up arrow_drop_down

Neuslippenplooi: oorzaken en oplossingen

De neuslippenplooi loopt tussen de zijkanten van je neus en lippen door. De plooi wordt dieper naarmate je ouder wordt door het praten en lachen. Hierdoor verliest je huid elasticiteit en stevigheid, wat ervoor zorgt dat het onderhuidse vetweefsel tussen je jukbeenderen omlaag zakt.

Dit verergert weer de plooi, die je gezicht een vermoeide en verouderde uitstraling kan geven. Erger jij je aan je neuslippenplooi? Er zijn gelukkig verschillende behandelingen mogelijk die jou een jonge en vriendelijke uitstraling geven.

Hoe ontstaat een neuslippenplooi?

De neuslippenplooi ontstaat naarmate je ouder wordt. Je onderhuidse vetweefsel verdwijnt en de botten in je gezicht krimpen. Doordat de structuur minder wordt, zakken de wangen en ander onderhuids vetweefsel naar beneden, wat een neuslippenplooi veroorzaakt. Dit hoeft niet per se iedereen te overkomen. Het is deels een gevolg van erfelijke factoren en bijvoorbeeld gezondheid, voeding, roken, koffiedrinken en de zon.

Waarom is een neuslippenplooi vervelend?

De neuslippenplooi is een eerste teken van huidveroudering en zorgt voor een oudere en vermoeide uitstraling. Bij sommige personen zorgt de neuslippenplooi zelfs voor een bezorgde uitdrukking. Hierdoor kun je onzeker worden, doordat mensen een andere indruk van je krijgen dan wie je daadwerkelijk bent. Gelukkig valt de neuslippenplooi redelijk eenvoudig te corrigeren.

Behandeling van je neuslippenplooi

Die ontsierende neuslippenplooi kun je effectief behandelen met onder andere fillers. Hiermee kan de groef tussen de mond en neus direct opgevuld worden en verdwijnt de plooi al direct gedeeltelijk of geheel. Daarnaast kun je kiezen voor een huid verstrakkende behandeling.

Bij beautysalon Trends & Lifestyle staan wij bekend om onze totaalvisie. Natuurlijke schoonheid wordt hierbij gecombineerd met een gezond leven en voedingspatroon. Met ons team van specialisten combineren wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie. We geloven niet in een standaard huidadvies, bij Trends & Lifestyle ontvang je een persoonlijk, krachtig basisplan, dat wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Oplossingen tegen je neuslippenplooi

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om je neuslippenplooi te verminderen. Kies bijvoorbeeld voor ultratone. Dit apparaat werkt samen met je lichaam door fysiologische lichaamseigen processen na te bootsen, te stimuleren en te verbeteren. Ook kun je kiezen voor een bindweefselmassage als natuurlijke behandeling tegen je neuslippenplooien. Tijdens deze massage van je gezicht wordt je huid op een natuurlijke manier gelift door een combinatie van intensieve technieken en lymfedrainage.

Al na één behandeling zie je er stralend uit, doordat je de verschillende lagen in je huid prikkelt. Hiermee wordt de cel vernieuwing in je huid geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Ten slotte kun je kiezen voor een van de Legend-behandelingen zoals Legend voluderm. Deze methode van microneedling stimuleert de collageen – en elastine productie. Doordat de methode de hyaluronzuur productie verhoogt, zorgt het voor een natuurlijk filler effect van binnenuit. Vandaag de dag is de natuurlijke behandeling één van de meest toegepaste methoden voor huidverbetering.

Mogelijke behandelingen:

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Maak snel en eenvoudig online een afspraak bij beautysalon Trends & Lifestyle voor de behandeling van jouw keuze om de mooiste versie van jezelf te worden! Wij verwelkomen je graag in onze salon.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies