arrow_drop_up arrow_drop_down
27 februari 2019 

Op een natuurlijke manier ouder worden, hoe doe je dat?

Op een natuurlijke manier mooier en gezonder ouder worden, dat is onze missie. We krijgen dan ook vaak de vraag; ‘Welke behandeling werkt het beste tegen huidveroudering?’.

Nou ja, met al onze behandelingen behalen we hele mooie resultaten. Het belangrijkste is dat je de juiste combinatie maakt van producten die je dagelijks thuis gebruikt, een optimaal behandelplan in de kliniek, een gezonde levensstijl en het gebruik van supplementen.

Huidveroudering is voor 20% genetisch bepaald, de overige 80% heb je dus zelf in de hand! Huidveroudering komt onder andere door invloeden van buitenaf, het milieu, roken, drinken en bewegen. Het beste kun je op jongere leeftijd (25-28 jaar) al beginnen met natuurlijke huidverjonging.

Voorkomen is immers beter dan genezen. Naarmate je ouder wordt veranderd de huid, collageen en elastine nemen af waardoor je huidverslapping zichtbaar wordt. Iedere huid is uniek, het is dus belangrijk om een behandelplan te hebben, afgestemd op jouw huid.

Ouder worden op een natuurlijke manier

We kijken naar jouw huidconditie

Door middel van een huidscan kijken we naar jouw huidconditie op dit moment. Er worden foto’s gemaakt van de huid en zo kunnen we de resultaten van de behandelingen ook inzichtelijk maken. Een behandelplan wordt opgesteld en er wordt gekeken wat het beste past bij de huid, om zo de mooiste resultaten te behalen.

Maandelijkse behandelingen met !QMS Medicosmetics in combinatie met bijvoorbeeld de Ultralift waarbij middels biostimulatie en ultrasound de contouren van de huid worden gelift. Met een strakke en stralende huid als resultaat.  De meeste behandelingen worden gestart in kuurvorm, je komt dan wekelijks voor de behandeling waarna je de onderhoudsbehandeling 1 keer per maand plant.

Gezond ouder worden

Welke gezichts- en lichaamsbehandelingen

Gekeken naar jouw huidconditie kunnen wij bepalen in welke lagen van de huid we willen werken. Om in de diepere huidlagen te werken hebben wij behandelingen gecombineerd met de meest innovatieve apparatuur. Met ons nieuwe paradepaardje, de Pollogen Legend, hanteren we 3 behandelmethodes in een.

1 | VoluDerm

Met de VoluDerm reduceren we de tekenen van huidveroudering en verjongt de huid. Zeer fijne micronaaldjes i.c.m. radiofrequentie wordt van binnenuit de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Een filler effect van binnenuit, maar dan op een natuurlijke wijze!

2 | Trifractional

Onze TriFractional behandeling werkt perfect op een grove huidstructuur en pigmentatie. De energie (warmte) maakt een oppervlakkige, veilige en effectieve micro verwonding in de huid, waarbij de aanmaak van collageen intensief wordt gestimuleerd om een gladde, egale en stralende huid te creëren.

3 | TriLipo

Met de TriLipo werken we gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om vetvermindering, lymfedrainage, huidversteviging, cellulite vermindering en rimpelreductie mogelijk te maken. Het kan dus voor gezicht en lichaam!

Onderhuids vetweefsel wordt verhit waardoor het opgeslagen vet wordt vrijgegeven. Het vrij geven van vet wordt versneld door gelijktijdige interne en externe druk op het vetweefsel toe te passen. Door middel van lymfedrainagetechnieken wordt het vet afgevoerd.

Collagene vezels worden verhit waardoor deze samentrekken, het directe resultaat is een strakkere en gladdere huid. Fibroblasten worden gestimuleerd om collageen aan te maken en de huid op lange termijn te verstevigen.

Op een natuurlijke manier ouder worden

Haarbehandeling

Wanneer je merkt dat je haar uitvalt, dunner of doffer wordt kan je daar onzeker van worden. Haaruitval wordt meestal veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen of een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid.

Mesotherapie zorgt door middel van pijnloze injecties dat deze bouwstoffen aangevuld worden en de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Zo komt de natuurlijke haargroei op gang waardoor jij weer die gewenste volle haardos krijgt!

Lees ook:
Overmatig haaruitval: wat is het en wat kun je eraan doen?

Thuisgebruik van producten

Naast behandelingen in de salon is het belangrijk om ook thuis de producten te gebruiken. Laat je adviseren door onze specialisten om te kijken welke producten bij jouw huid passen en met welke producten je ook echt resultaat ervaart. Het gebruik van ‘verkeerde’ producten kan leiden tot huidirritaties of zelfs een verslechterde huidconditie en rimpels!

Voeding en beweging

Ik geloof dat een gezond lichaam bijdraagt aan een stralende huid. Wij staan daarom ook bekend om onze totaalvisie, natuurlijke schoonheid wordt gecombineerd met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Echte schoonheid komt tenslotte van binnenuit.

Als detox/voedingscoach, hormoontherapeute kan ik jou begeleiden naar een gezonde leefstijl, een mooie een stralende huid, je hormoonhuishouding in balans brengenen, je fit, slank en vrolijk voelen.

Ben jij ook nieuwsgierig en wil je meer weten? Ik vind het erg leuk je te ontmoeten en samen het mooiste resultaat te behalen. Je bent van harte welkom voor een huidscan en kennismakingbehandeling, zodat ook jij de mooiste versie van jezelf wordt!

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies