arrow_drop_up arrow_drop_down

Kraaienpootjes bij de ogen: dit kun je er aan doen!

Stoor jij je aan de conditie van jouw huid omdat je kraaienpootjes ziet? Kraaienpootjes zijn de eerste tekenen van ouderdom en deze rimpels worden zichtbaar rond je 30e. Het worden ook wel lachrimpels genoemd, en ze ontstaan door het samentrekken van de ogen.

Dit gebeurt vaak als je lacht of als je jouw ogen samenknijpt tijdens het kijken naar het computerscherm op je werk. Maak ook factoren zoals alcohol, roken en uv-straling dragen voor een deel bij aan het ontstaan van kraaienpootjes. Stoor jij jezelf aan deze kraaienpootjes en ben je ze liever kwijt dan rijk? In dat geval is het goed om je te laten informeren over de mogelijke behandelmethoden die wij je bieden.

Verschillende behandelingen

Net als jij willen wij alleen het beste voor je huid. Daarom ben je in onze salon van harte welkom voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Onze huidspecialisten adviseren bijvoorbeeld ook over de verzorging van je haar en het balanceren van jouw hormonen.

Wij zorgen er graag voor dat jij je helemaal thuis voelt zodra je onze salon binnenwandelt. Gezond leven en een mooie, stralende huid, dat wil jij toch ook?

Gezond leven + verantwoord voedingspatroon

De combinatie van schoonheid, gezond leven en een verantwoord voedingspatroon staan bij ons centraal. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen, zowel man als vrouw, er goed uit kunnen zien. Ongeacht zijn of haar leeftijd. Dankzij onze ruimschootse ervaring van meer dan 20 jaar ben je bij ons verzekerd van een professioneel en betrouwbaar advies, dus ook voor een behandeling tegen kraaienpootjes.

Kraaienpootjes behandelen

Een persoonlijk en krachtig basisplan

Wij bieden verschillende behandelingen aan die kunnen bijdragen aan het verminderen van kraaienpootjes. Het gaat om de volgende behandelingen:

Wil je graag weten welke van bovenstaande behandelingen het meest geschikt voor jouw huid zijn? Als je contact opneemt met een van onze huidspecialisten vertellen wij je graag over iedere behandeling en de mogelijkheden in jouw situatie.

Top 6 !QMS anti-aging instituten Benelux

Je bent bij ons altijd verzekerd van een professionele, veilige en betrouwbare behandeling. Hoe wij je dat kunnen garanderen? Wij behoren tot de top 6 van de !QMS anti-aging instituten van de Benelux. Dankzij onze behandelingen kunnen jouw kraaienpootjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij leren jou en je wensen graag kennen als je contact met ons opneemt.

Laat je informeren door een van onze huidspecialisten

Ontdek ons veelzijdige aanbod  en laat je informeren door een van onze huidspecialisten. Wil je alvast een afspraak inplannen? Ook dat doe je snel en eenvoudig online.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies