arrow_drop_up arrow_drop_down
15 april 2019 

Kaaklijn strakker maken

Helaas is het zo dat als we ouder worden, we dit ook aan onze huid kunnen zien. Dit komt omdat ongeveer vanaf ons dertigste levensjaar het collageen afneemt en hierdoor de huid minder elastisch wordt. Juist door deze vermindering van elasticiteit krijgen we de uiterlijke kenmerken van het ouder worden.

Doordat de huid verslapt, worden de contouren minder en lijnen juist meer zichtbaar. Zeker bij de kaaklijn en de hals zien we dit vaak gebeuren. De huid wordt slap, waardoor ons gezicht verandert en hiermee ook tegelijkertijd onze jeugdige look afneemt. Onze mooie kaaklijn vervaagt en de zwaartekracht gaat zijn werk doen. Gelukkig zijn er wel manieren om dit tegen te gaan en waardoor de kaaklijn weer strakker kan worden.

Oorzaken minder zichtbare kaaklijn

Zowel mannen als vrouwen krijgen hier mee te maken. Het is nu eenmaal zo dat als je ouder wordt, de kwaliteit van de huid achteruit gaat. Het wordt steeds lastiger voor de huid om beschadigde of dode huidcellen kwijt te raken en deze te vervangen door verse huidcellen. Hierdoor neemt het collageen en de elastine productie af. Als we ouder worden, wordt de huid ook dunner en het onderhuidse steunweefsel verliest ook nog zijn volume en stevigheid. Als er dan ook nog vet aanwezig is, hoopt dit vet zich op waardoor er plooien ontstaan.

De kaaklijn strakker maken: dit is mogelijk!

Een vervaging van de kaaklijn kan dus op verschillende manieren aangepakt worden. Wat voor jou de beste methode is, hangt af van een aantal factoren. Gelukkig hebben we meerdere behandelingen die de kaaklijn strakker kunnen maken:

Aanvullende tips: oefeningen doen

Iets wat ook kan bijdragen aan een strakkere kaaklijn zijn speciale oefeningen:

  • Lachen is hierbij de simpelste methode en dat is nog goed voor je gezondheid ook. Door te lachen gebruik je de gezichtsspieren en het verbetert ook je gemoedstoestand.
  • Ook je kaken trainen helpt mee. Hou ze tien seconden op elkaar om de daarna weer te ontspannen. Begin met tien tot vijftien keer per dag en voer het later op.
  • Kantel je hoofd naar achteren en kijk naar het plafond. Probeer nu een denkbeeldig iemand die boven je hangt een kus te geven. Span de lippen voor vijf seconden aan om ze daarna weer te ontspannen. Begin ook hiermee met tien keer per dag.
  • Je lippen tuiten als een visje is ook een goede oefening. Als je dit doet, zuig dan je wangen naar binnen en probeer te glimlachen en hou dit vijf seconden vol. Het geeft een beetje branderig gevoel omdat je de spieren aan het werk zet. Begin met tien keer.

Het doel: een gezonde en jeugdige huid

In onze beautysalon zal op een deskundige manier worden bekeken welke methode voor jou de beste manier is om de kaaklijn strakker te maken. Ons ervaren team staat klaar om deze behandeling op een vakbekwame wijze uit te voeren. Daarnaast staan wij bekend om onze totaalvisie, waarbij schoonheid wordt gecombineerd met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon.

Team van specialisten

Door onze totaalvisie moet een mooie en stralende huid voor iedereen haalbaar zijn. Samen met een team van specialisten hebben wij het beste van de cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een krachtig behandelplan samenstellen. Natuurlijk met als doel om bij te dragen aan een gezonde en jeugdige huid.

Kies voor deskundige hulp

Laat je eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om op een deskundige manier de kaaklijn strakker te maken en maak een afspraak bij onze beautysalon. Je kunt hier niet alleen terecht voor een strakkere kaaklijn, maar ook voor huiverjonging, huidverbetering, een strakker lichaam, de verzorging van haar en het balanceren van hormonen.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies