arrow_drop_up arrow_drop_down
15 april 2019 

Ingevallen wangen

Ingevallen wangen is iets waar veel mensen gedurende hun leven last van krijgen. Ingevallen wangen geven je een oudere en vermoeide uitstraling. Heel vervelend als iedereen constant denkt dat je vermoeid bent, terwijl dat niet zo is. Gelukkig kun je voor het behandelen van ingevallen wangen terecht bij onze vakkundige beautysalon. Na een aantal behandelingen in onze salon hoef jij je nooit meer te verantwoorden over je leeftijd of vermoeidheid.

Oorzaken van ingevallen wangen

Er zijn een aantal oorzaken voor ingevallen wangen. Allereerst is er het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate je ouder wordt neemt het volume van je botten af. Hierdoor wordt je huid langzaamaan te groot voor je schedel. Dit gebeurt vooral bij je kaaklijn en zorgt voor ingevallen wangen en losse huid bij je nek. Dit is waarom mensen met ingevallen wangen er ouder uitzien. Het is namelijk een van de karakteriserende uiterlijke kenmerken van oudere mensen.

Afvallen

Een andere oorzaak van ingevallen wangen is flink afvallen. Heb jij je levensstijl omgegooid en ben je gezonder gaan leven? Bij veel mensen zorgt dit ervoor dat ze afvallen. Ben jij de afgelopen tijd flink wat kilo’s kwijtgeraakt? Dan zou het kunnen dat je daardoor te kampen hebt met ingevallen wangen. Wij snappen heel goed dat dit vervelend is. Je doet hard je best om gezonder te leven en krijgt er ingevallen wangen voor terug. In plaats van gezonder, zie je er eigenlijk vooral ouder en vermoeider uit. Heb je ingevallen wangen door afvallen? Dan komt het vaak door het verlies van vet in je gezicht.

Last van stress

Tot slot kan ook ernstige stress een oorzaak zijn van ingevallen wangen. Elk lichaam gaat anders met stress om. Bij veel mensen heeft stress veel effect op de hormoonbalans. Is er een hormonale disbalans? Dan is de kans groot dat je dit terugziet in de conditie van je huid. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om die ingevallen wangen weer te laten verdwijnen.

Een totaalvisie op beauty

Bij onze salon kun je terecht voor veel verschillende behandelingen. De salon staat bekend om haar totaalvisie, waarbij beauty gecombineerd wordt met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen er goed uit kan zien door een combinatie van de juiste voeding en beautybehandelingen. Heb je problemen met het uiterlijk van je huid of lichaam? Kom dan eens bij ons langs.

Onze specialisten zullen uitgebreide vragen stellen over je problemen, wensen en levensstijl. Aan de hand van deze informatie kunnen we vervolgens adviseren over de beste behandelingen. Daarnaast kunnen we ook advies geven op gebied van voeding en levensstijl. Wij geloven namelijk dat de beste resultaten worden behaald door de gouden combinatie van gezond leven en vakkundige beautybehandelingen.

Keuze uit talloze behandelingen

Heb jij last van ingevallen wangen? Wat de reden ook is, stop vandaag nog met je onzeker voelen over je uitstraling. Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Al onze behandelingen geven je die boost die je nodig hebt. Je zult je beter voelen, lekkerder in je vel zitten en vrolijker wakker worden. Iedereen wil toch dat de persoon die ze in de spiegel zien matcht met hoe je je van binnen voelt?

Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Dan gaan wij samen met jou in gesprek over je problemen, wensen en behoeften. Gun jezelf een van onze beautybehandelingen en reken eindelijk af met die onzekerheden over je uiterlijk.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies