arrow_drop_up arrow_drop_down
15 november 2019 

Wat kun je doen om huidveroudering te vertragen en tegen te gaan?

Huidveroudering, het is iets waar we helaas allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Maar we kunnen er wat tegen doen! Het verouderingsproces; grovere huidstructuur, fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid kunnen we vertragen en tegen gaan. En dit zonder gebruik te maken van naalden en injectables.

Tijdens de puberteit zie je veranderingen in je huid komen door de invloed van hormonen. Je huid wordt vetter, er komen onzuiverheden en je krijgt acne. Om je huid zo goed mogelijk te verzorgen, dien je je huid goed te reinigen en te voorzien van een vochtinbrengende creme. Echter vanaf je 25e levensjaar is het belangrijk om naast het reinigen en beschermen ook een ondersteuning aan je huid te gaan bieden om huidveroudering tegen te gaan. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af, vanaf je 30e vermindert het aantal collageenvezels aanzienlijk. Dit zorgt voor meer rimpels en een slappere huid.

Vertragen van huidveroudering

Door het gebruik van de juiste anti aging verzorgingsmiddelen kun je niet voor komen dat je ouder wordt, maar je kunt het proces wel degelijk vertragen en grotendeels tegen gaan. Zorg er hierbij wel voor dat je kiest voor een anti aging met de juiste ingrediënten, welke ervoor zorgt dat de huid in goede conditie blijft of zelfs de huid verbeterd.

Collageen

Als je op zoek bent naar de manier om huidveroudering tegen te gaan of te vertragen ben je vast al vaker op het woord collageen gestuit. Collageen is een lichaamseigen stof welke samen met elastine zorgt voor de stevigheid van de huid. Verliest de huid collageen en vocht dan ontstaan er rimpels. Suikers, alcohol en zonlicht zorgen voor de vermindering van collageen in de huid. Het is dus naast het goed verzorgen van de huid ook van belang dat je let op je voedingspatroon, de inname van alcohol en goede beschermingsmaatregelen neemt tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.


Collageen en de overgang

Door de daling van het hormoon Oestrogeen in de overgang, neemt de aanmaak van collageen af. Na de overgang maakt de huid zelf geen collageen meer aan en kan het alleen nog maar worden ingebracht. Zorg dus dat je er tijdig bij bent!

! QMS anti aging geeft de huid terug wat het nodig heeft

Wij maken gebruik van ! QMS anti aging bij onze anti-huidverouderingsbehandelingen. ! QMS vult het collageen zelf aan, dit in tegenstelling tot andere producten welke stimuleren tot de aanmaak van collageen door de huid. Zo geeft !QMS anti aging de huid terug wat het nodig heeft, zonder injectietechnieken!

Met ! QMS medicosmetics anti-aging heb je binnen 1 maand een gladdere huid, na 2 maanden verdwijnen de fijne lijntjes en na 3 maanden zijn de poriën kleiner, heb je minder rimpels en een stralende huid.

De juiste leefstijl

Maar niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant moet worden aangepakt om huidveroudering tegen te gaan. Zo geloven wij in de combinatie van de juiste gezichtsbehandelingen en huidverzorgingsproducten voor de buitenkant, met daarbij het gebruik van huidsupplementen.

Groent, vlees en fruit anno nu bevatten niet meer dezelfde voedingsstoffen als voorheen. Huidsupplementen zijn een goede aanvulling op je dagelijkse nutriënten behoefte, die je nodig hebt om je huid en de gezondheid hiervan op te bouwen, te herstellen en te beschermen.

De 7 allerbeste ingrediënten voor een mooie stevige, egale en stralende huid

  1. Collageen: Voor volume en de stevigheid van onze huid.
  2. Hyaluronzuur: Zorgt voor een mooie en gehydrateerd huid
  3. Ceramiden: Beschermen onze huid en zorgen ervoor dat het vocht wat in onze huid zit beter wordt vast gehouden
  4. MSM: Zorgt voor een mooie en elastische huid
  5. Anti-oxidanten: Herstellen de schade die onze huid dagelijks oploopt door o.a. het milieu, voeding en stress
  6. Anti-pollution: Onmisbaar in jouw beauty ritueel. Omdat onze huid beschermd moet worden tegen schadelijke invloeden uit ons sterk veranderende milieu en we hierdoor de schade hiervan drastisch kunnen beperken en er dus minder herstelt hoeft te worden.
  7. Omega 3: zorgt voor goed functioneren de cellen, remt ontstekingen en geeft een stevige huid barrière. Geeft de ultieme en ooooww zo gewenste GLOW
Ieder persoon is anders, maar over het algemeen is een combinatie van een maandelijkse onderhoudsbehandeling, gecombineerd met radiofrequentie/biostimulatie, een jaarlijkse peeling en een laser behandeling al een stap in de goede richting.

Neem contact op met ons op!

Ben jij benieuwd welke producten, huidsupplementen of behandelingen en wij aan jou adviseren? Boek dan hier een gratis huidscan!

Wil jij ook de strijd aan gaan tegen huidveroudering? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn specialisten op het gebied van anti-aging behandelingen en kunnen iedereen van dienst zijn.

Zo kijken we niet alleen naar cosmetische oplossingen, maar bespreken we ook andere manieren waarop jij je huid beter kan verzorgen. Denk aan een gezond voedingspatroon en tips voor een goede dagelijkse huidverzorging. Zo geef jij je huid alles wat het nodig heeft, zodat je iedere dag weer volop straalt.

Meer weten over onze ! QMS anti aging behandelingen?

Gerelateerde artikelen

We hebben meer artikelen geschreven over anti-aging:

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies