arrow_drop_up arrow_drop_down

Hamsterwangen: wat is hier aan te doen?

Ben jij je hamsterwangen helemaal zat? Veel mensen balen ervan als hun gezicht minder strak wordt dan voorheen. Helaas is dit een heel normaal verschijnsel dat vaak optreedt tijdens het ouder worden. De huid verliest met de jaren heel wat van zijn elasticiteit, waardoor de wangen wat slapper en losser kunnen worden.

Niet alleen mensen die een dagje ouder worden kunnen last krijgen van deze zogeheten hamsterwangen. Dit probleem kan ook voorkomen bij mensen die nog relatief jong zijn. In dat laatste geval zit dit probleem vaak in de familie. Door naar je ouders en grootouders te kijken, kun je al een aardige inschatting maken van hoe jouw gezicht er later uit zal zien.

Hoe ontstaan hamsterwangen precies? 

Niet iedereen heeft een even strakke kaaklijn. Op het moment dat je kaaklijn wat slapper is, omdat je huid minder elastisch wordt, kun je last krijgen van hamsterwangen. De huid is dan minder stevig en kan gaan hangen. De huid over de jukbeenderen wordt niet genoeg meer ondersteund en zakt langzaam richting je kin.

Het is niet raar om er last van te hebben 

Het is helemaal niet gek als je stiekem van je hamsterwangen baalt. Het schoonheidsideaal is een strakke kijklijn en dito huid. Veel mensen met dit probleem vinden het vervelend als hun kaaklijn wat slapper wordt. Dit geeft toch vaak een wat oudere uitstraling. En dat wil je liever voorkomen of verhelpen, zeker wanneer je nog niet zo oud bent.

Zo kom je van die hamsterwangen af! 

Wees vooral niet bang dat je nooit meer een strak, jeugdig gezicht zult hebben. Er zijn gelukkig vele oplossingen om van je hamsterwangen af te komen! Je kunt het allereerst proberen met gezichtsgymnastiek. Deze oefeningen kunnen de spieren in je gezicht steviger maken. Werkt dit niet, dan kun je altijd bij ons terecht voor een oplossing!

Wij helpen je om weer een prachtige, strakke kaaklijn te krijgen! 

Wij zijn Trends & Lifestyle. In onze salon bieden we behandelingen aan om de huid te verbeteren, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van hamsterwangen. Uit ervaring weten we dat de oplossingen van dergelijke huidproblemen heel persoonlijk kunnen zijn. Om die reden bieden wij verschillende, effectieve behandelingen aan.

We hebben een aantal mogelijke behandelingen voor je op een rij gezet:

Mesotherapie gezicht

Voor mesotherapie wordt een apparaatje gebruikt, dat korte elektro-impulsen de huid instuurt, waardoor de huid andere stoffen beter opneemt. Vervolgens worden er lichaamseigen stoffen ingebracht die de huid verjongen.

Legend Trifractional

De Legend Trifractional is een pijnloze methode voor huidverbetering. Hiervoor gebruikt men een apparaat dat zowel TriPollar Radio Frequentie (RF) als Dynamic Muscle Activation (DMA) uitzendt.

legend-gefractioneerde-radiofrequentie-behandeling

Legend TriLipo

Legende Trilipo is een alternatief voor laseren. Er wordt gebruik gemaakt van drie pulsen RF-energie, die het weefsel penetreren. Hierdoor verbetert de huid.

Retinol peeling

Een retinolpeeling laat de huid er weer jonger uitzien. Rimpels zullen vervagen en de huid wordt een stuk egaler na deze behandeling. Ook zeer geschikt als je rimpels op je wangen zijn ontstaan door roken of de zon.

PascaudLite Laser

Deze techniek wordt ook wel ‘koudlaseren’ genoemd. Het infraroodlicht zorgt ervoor dat de stofwisseling van je huidcellen wordt verbeterd. Tevens repareert het (deels) beschadigde weefsels.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is gericht op het dieper gelegen huidweefsel. De doorbloeding en zuurstoftoevoer worden erdoor verbeterd. Hierdoor gaat de kwaliteit van de huid zichtbaar en voelbaar vooruit.

Ultratone

Met deze technologie worden de cellen vitaler gemaakt door middel van speciale vibraties. Deze elektrostimulatie dringt dus door tot op celniveau. Hierdoor is het effect duurzaam.

Cryotherapie

Cryotherapie herstelt de huid door extreme kou toe te passen. Beschadigd weefsel krijgt hierdoor de kans om weer stevig en vitaal te worden.

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies