arrow_drop_up arrow_drop_down

“!QMS is de investering dubbel en dwars waard”

!QMS Medicosmetics is een revolutionair product. Deze week vertelt Manon van de Wetering haar ervaring met !QMS Medicosmetics.

!QMS Medicosmetics is op dit moment het beste anti-aging-huidverzorgingssysteem dat verkrijgbaar is. Met deze anti-aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen collageen in de huid te brengen.

‘Ik zie er goed uit en dat wil ik graag zo houden’

‘Ik ben nu 44 jaar en dan ga je toch wel een keer nadenken over anti-aging. Niet dat ik veel rimpels heb, maar juist daarom wilde ik niet meer te lang wachten. Want nu zie ik er nog best goed uit en dat wil ik graag zo houden. Daarom ben ik naar anti-aging specialist Kitty gegaan.

Zo kwam ik voor het eerst in contact met !QMS.’

‘De eerste nacht lag ik wakker’

‘Kitty heeft ontzettend veel verstand van haar vak. Ze heeft me van alles uitgelegd over de huid en hoe !QMS mij kan ondersteunen in mijn anti-aging traject. Kitty’s verhaal was zo overtuigend dat ik eigenlijk direct ‘JA’ zei tegen een !QMS traject. Maar de eerste nacht na de behandeling heb ik wakker gelegen: Wat een geld! Ik dacht serieus even: ‘Manon, ben je hartstikke gek geworden dat je zoveel geld aan je huid uitgeeft?’

‘Wat zie jij er stralend uit’

‘Maar dan zie je het resultaat van !QMS: mijn normaal oh zo gevoelige huid werd rustig en straalde. En nog steeds elke keer als ik bij Trends&Lifestyle ben geweest voor een treatment zeggen mensen: Wat zie jij er stralend uit! Dus ja, inderdaad, om te starten met !QMS was het even een uitgave. Daar ga ik ook helemaal niet geheimzinnig over doen, maar !QMS is deze investering dubbel en dwars waard!’

!QMS geeft me rust

‘Vroeger was ik altijd aan het zoeken naar passende crèmes en speciale treatments, nu hoeft dat niet meer en dat geeft me zo’n rust! Ik weet: op !QMS kan ik blind vertrouwen en de hele productlijn is prettig. En daarnaast; met middelen als botox weet je nog helemaal niet wat de langetermijneffecten zijn. !QMS is een natuurlijk product en aangezien je maar één lichaam hebt waar je het je hele leven mee moet doen, vind ik dat een hele fijne gedachte!

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies