arrow_drop_up arrow_drop_down
21 maart 2019 

Afhangende mondhoeken

‘Ben je boos, verdrietig of chagrijnig?’ Hebben mensen dit weleens aan jou gevraagd, terwijl je dat helemaal niet was? Het kan zijn dat je deze uitstraling hebt omdat in de loop der jaren je mondhoeken wat zijn gaan hangen.

Afhangende mondhoeken kunnen mensen namelijk een enigszins ongelukkige uitstraling geven. Daarnaast zorgen deze afhangende mondhoeken ervoor dat je er ook wat ouder uitziet, en daar zit niemand op te wachten. Gelukkig zijn er wel oplossingen om je er weer stralend en jonger uit te laten zien met behulp van een behandeling voor afhangende mondhoeken.

Hoe ontstaan afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken worden ook wel ‘marionetlijnen’ genoemd. Dit komt omdat ‘sprekende’ marionetpoppen ook vaak van die lijnen hebben. De oorzaak van de mondhoeken die naar beneden trekken, moet je zoeken bij de spieren van de mond.

De mond is een orgaan wat veel gebruikt wordt, niet alleen om te praten, maar ook om te eten, zingen, drinken en glimlachen. Naarmate we ouder worden, worden ook de spieren van de mond minder krachtig. Daarbij krijgt het gezicht te maken met volumeverlies en de zwaartekracht door het ouder worden. Toch kunnen ook jonge mensen last hebben van hangende mondhoeken; de spier die de mondhoek naar beneden trekt is dan gewoon te sterk.

Afhangende mondhoeken behandelen

Afhangende mondhoeken geven je een oudere en ongelukkige uitstraling en dat veroorzaakt vaak ook een ongelukkig gevoel bij mensen die hier last van hebben. Als jij je ook niet prettig voelt bij dit verschijnsel, bestaat er gelukkig de mogelijkheid om hier iets aan te doen. Er kan bijvoorbeeld een volumeherstellende behandeling worden ingezet met fillers. Op strategische plekken wordt er dan een gel ingebracht waardoor de huid meer volume krijgt en meer vocht vasthoudt.

Hierdoor krijgen de mondhoeken minder kans om te gaan hangen. Natuurlijk werken wij alleen met veilige fillers op basis van hyaluronzuur, wat een lichaamseigen stof is. Een andere optie is om selectief de spieren die de mondhoeken omlaag trekken met botox te behandelen. Hierdoor zullen deze spieren minder strak aangespannen staan en kunnen de mondhoeken weer omhoog krullen.

Behandeling met botox tegen afhangende mondhoeken

Wat is voor jou het meest effectief

Natuurlijk gaan wij altijd kijken wat de beste optie voor jou persoonlijk is om het meest effectieve resultaat te behalen. Ons ervaren team streeft altijd naar een totaalvisie om ervoor te zorgen dat iedere man en vrouw er goed uitziet. Daarom hebben wij verschillende behandelmethoden in onze salon en combineren wij schoonheid met een gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Enkele voorbeelden zijn:

  • Een bindweefselmassage zorgt voor een betere huidconditie, een betere doorbloeding, stressreductie, betere opname van werkstoffen, aanmaak van nieuw collageen en bevordering van de celdeling.
  • De Legend Trilipo is een radiofrequentie en DMA-behandeling waarbij de huid wordt verstrakt en verstevigd. De Legend VoluDerm is een sterke verbetering van de huidige microneedling methoden en wordt veel toegepast bij huidverbetering.
  • Bij Ultratone worden lichaamseigen fysiologische processen geïmiteerd, gestimuleerd en verbeterd.
  • De PascaudLite Laser is een koudllaser en remt op een natuurlijke wijze het verouderingsproces; de huid komt opnieuw in balans en behoudt deze status.
  • Met fillers kan het gezicht weer haar volume terugkrijgen waardoor rimpels minder zichtbaar worden.
  • Door botox trekken spieren tijdelijk minder krachtig samen waardoor rimpels ook minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen

Wij behoren tot de top zes van de !QMS anti-aging instituten van de Benelux. In onze salon kun je terecht voor behandelingen die een huidverbetering stimuleren, maar ook huidverjonging, een strakker lichaam, de verzorging van het haar en het balanceren van de hormonen. Voor welke behandeling je ook komt, wij zorgen dat jij je helemaal thuis voelt.

Het voordeel van een totaalvisie

Het heeft geen zin om een standaard huidadvies te geven, ieder mens is namelijk anders. Wij hebben met onze ruim 20 jaar ervaring inmiddels wel ontdekt dat wij met onze totaalvisie bij heel veel mensen het verschil kunnen maken. Gezond leven en een mooie stralende huid is onze missie die wij graag voor iedereen mogelijk maken.

Samen met ons deskundige team van specialisten hebben wij het beste van twee werelden bij elkaar gebracht. Met onze kennis van zowel de cosmetische dermatologie als huidtherapie, kunnen wij een krachtig en persoonlijke basisplan samenstellen dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Wil je dat wij je helpen? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies