arrow_drop_up arrow_drop_down
24 april 2020 

De ideale tijd om je ontgiftingsorganen een reset te geven

Vegan detox: waarom dit de ideale tijd is om je ontgiftingsorganen een reset te geven

Detoxen geeft ten eerste je immuunsysteem al na 2 dagen een flinke boost. Onderzoek toont aan dat door 4 dagen te leven op water, kruidenthee en sap, je oude en beschadigde immuuncellen in je lijf worden opgeruimd. Tegelijkertijd worden er gezonde nieuwe immuuncellen geproduceerd waardoor je immuunsysteem beter gaat werken. Ook krijgen je ontgiftingsorganen even pauze; zo kunnen ze zich volledig richten op het opschonen van je lijf. De kraan van belastende stoffen wordt als het ware dichtgedraaid en je spijsverteringsstelsel rust krijgt. Zo kunnen je lever, darmen en nieren hun energie tijdelijk besteden aan het gezonder maken van je lichaam en boosten van je weerstand. Lichaamsvreemde en verstorende stoffen worden geëlimineerd vanwege het door de wasstraat halen van je lijf.

ANTIOXIDANTEN EN JE IMMUUNSYSTEEM

Je lichaam hoeft dus minder belastende stoffen te verwerken, maar wordt wél overladen met antioxidanten en andere helende stoffen uit de vegan voeding. De antioxidanten zijn misschien wel het krachtigst. Dit zijn strijders die je uit vitaminen, mineralen en andere plantenstoffen haalt. Ze herstellen schade en tekorten in je lichaam en tillen je immuunsysteem naar een hoger plan. Je afweersysteem heeft deze stoffen hard nodig om het hoofd te kunnen bieden aan virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers. Groente- fruit, vezels en de speciaal geselecteerde supplementen helpen je om in één klap voldoende vitamine C, bètacaroteen, zink, lycopeen, ijzer en magnesium binnen te krijgen; allemaal stoffen die je immuunsysteem ondersteunen. En je weer in je originele onderstand terecht komt. Met optimale weerbaarheid van je immuunsysteem als doel.

Alle heilzame stoffen krijg je via deze detox in een direct opneembare vorm binnen, en daar wordt je lijf blij van. Doordat de voedingsstoffen vrij zijn gemaakt uit de vezels, omzeil je het spijsverteringsstelsel en kunnen de vitamines en mineralen direct opgenomen worden in je bloed.

STOP DIE EEUWIGE TREK

Ten slotte helpt deze detox om die eeuwige ‘lekkere trek’ tegen te gaan. Ook daar zal je immuunsysteem blij mee zijn. Vooral als je de neiging hebt om naar zoete snacks te grijpen, want suiker ondermijnt je afweer systeem. Als je je lichaam voedt met al die benodigde vitaminen en mineralen, stopt het uiteindelijk met steeds vragen om ‘iets’. Je zult merken dat je behoefte aan snoep/snacks afneemt, waardoor ook de inname van bewerkte voeding automatisch verminderd. Dat zorgt er weer voor dat je al die ongezonde, chemische toevoegingen uit bewerkte voeding skipt. Zie deze kuur daarom als een mooi begin van een gezondere levensstijl.’

KAN IK HET WEL, ZO’N DETOX?

Heb je het gevoel dat je altijd maar druk, druk, druk bent? En denk je dat het daarom niet mogelijk is om consistent de detox kuur te volgen, het niet in je schema past, maaltijden te maken, te sporten, voldoende tijd in te plannen om te keihard te ontspannen?
Ontdek al in de eerste dagen, dit zijn de afbouw dagen dat ook jij dit kan ongeacht je leeftijd of leefstijl op dit moment en met onze hulp uiteraard!

Daarnaast word je stap voor stap en dag na dag ondersteund en aan de hand meegenomen met nuttige tips en handige to- do’s en to dont’s door detox en hormoonspecialist kitty zelf. Zij heeft 15 jaar ervaring met uiteenlopende detox kuren. Daardoor weet ze precies wat wel en niet goed werkt en niet te vergeten; wat vol goed vol te houden is en toch het gewenste resultaat geeft.

Tijdens de kuur kun je gebruikmaken van een heleboel voordelen:

  • Speciaal geselecteerde relax/ detox behandeling voor je gezicht en je lichaam
  • Beweeg schema incl. instructie films
  • Korte mails met zeer bruikbare info, tips, apps die je helpen om nog gezonder, slanker, relaxter, energieker, helderder, fitter, mooier en blijer te worden (kun je ook na je detox nog gebruiken natuurlijk). Die wil je zeker niet missen!!
  • Voordeel en hoge kortingen op Kitty’s favoriete en heilzame producten die je helpen je lichaam nog schoner, relaxter en blijer maken. Het is niet noodzakelijk, maar alleen tijdens de kuur kun je gebruik van maken van het voordeel op deze producten.

Enthousiast geworden? Leuk!
Je bent van harte welkom, plan hier alvast je intake. Dan is de eerste stap naar een gezonder, mooier en blijer lijf gezet!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies